Genieten met gedichten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het leven van alledag kan behoorlijk turbulent zijn! Met korte gedichten beschrijft Sonja het dagelijkse feest in je hoofd en de emoties die je daarbij kunnen overvallen. Haar speelse en levendige schrijfstijl zorgt ervoor dat je als lezer gemakkelijk door de gedichten danst, vliegt en springt. Deze vrolijke toon wordt gecombineerd met serieuzere thema’s als eenzaamheid en schaamte. Toch hebben de gedichten een optimistisch karakter, omdat het vinden van kracht voorop staat. Van deze gedichtenbundel straalt - ondanks de uitdagingen van alledag - de levenslust af!

 

Sonja van Ockenburg-Dekker laat zich graag verwonderen door het leven. In haar gedichten uit zij haar rijke gevoelswereld en het feest in haar hoofd. Schrijven brengt haar rust en focus en is al langere tijd een passie van haar. In haar gedichten met een knipoog lees je hoe zij het leven aangaat met speelsheid en acceptatie.

 

Blijf op de hoogte van mijn auteurservaringen via:

https://voeljezenja.auteursblog.nl/

 

Koop deze unieke gedichtenbundel via:

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=10345

 

 

Gedichtenbundel

Via Voel je Zenja begeleid ik mensen in hoe ze meer vanuit hun positieve krachten kunnen handelen en hoe ze beter om kunnen gaan met dat waar ze minder goed in zijn. Daarnaast geloof ik in de kracht van samenwerken en in dat je terugkrijgt wat je uitstraalt. 
 
Schrijven is altijd al een passie van mij, maar zo kort en krachtig schrijven dat ik de lezer ermee aanspreek was niet mijn sterkste kant. En aan anderen mijn gedichten laten lezen? Help!
In 2019 ben ik gelukkig mijn eigen lessen op gaan opvolgen met mooi resultaat.
 
Ik ben gaan samenwerken met illustrator Laura Cornet van Studio Maanmaker. Zij gaf mij waardevolle feedback en kwam tot de kern. Door een beeld te creëren bij mijn woorden, ging het nóg meer leven. Ik heb feedback gevraagd aan familie, vrienden en kennissen op de vorm, inhoud en spelling van mijn gedichten. Daarnaast liet ik professionals mijn bundel recenseren bij uitgeverij Boekscout. Steeds meer werd mijn droom werkelijkheid. Door samenwerking te zoeken, mensen om hulp te vragen en er de tijd voor te nemen ging alles heel vloeiend. Ik ben zo blij met het resultaat: 
 
In februari 2020 wordt mijn gedichtenbundel door Boekscout uitgegeven! In deze bundel staan 70 gedichtjes over het leven van alledag, emoties die je overvallen en andere gedachtenspinsels.