Supervisie

Heb jij een mensgericht beroep op minimaal HBO-niveau en wil jij jouw handelen duurzaam verbeteren? 
 
Tijdens supervisie leer je jouw eigen handelen tegen het licht te houden. Je verwerft inzicht in jouw eigen handelen, waardoor je jouw gevoel, denken en handelen beter op elkaar kunt afstemmen. Jij bepaalt zelf welke ervaringen en vragen actueel zijn. 
 
Supervisie vindt plaats in een serie van minimaal 10 bijeenkomsten van 1 tot 2,5 uur, individueel of in groepen van maximaal 4 supervisanten. 
 
Sonja is gecertificeerd supervisor bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching), zie:
 
Geïnteresseerd in individuele, online (voor-)supervisie?
Stuur mij dan een berichtje!
 
 
 
 
 

Coaching

Wil jij helder inzicht in jouw leven voor persoonlijke of professionele groei?
Coaching helpt jou je doelen te behalen! 
 
Coachingsvragen kunnen zijn:
  • (studie)loopbaanvragen,
  • mentale weerbaarheid versterken,
  • levensvraagstukken,
  • herstel van een burn-out,
  • werkprestaties verbeteren,
  • balans werk-privé hervinden en
  • het maken van keuzes.
 
Sonja is gecertificeerd coach en zorgt ervoor dat jij jouw kern en kracht (h)erkent en hier uitdrukking aan geeft in jouw dagelijkse leven. Ze beschikt over een veelzijdigheid aan begeleidingsvormen. Methoden en technieken dienen alleen als middel, nooit als doel. 
 
Tijdens de eerste sessie wordt besproken aan welke aspecten van jouw functioneren je wilt werken en hoeveel sessies hiervoor nodig zijn. Indien het traject wordt gefinancieerd door jouw werkgever, dan wordt hij/zij betrokken in dit proces. Gemiddeld zijn 5 tot 10 sessies voldoende om de gewenste doel(en) te bereiken. De gesprekken duren meestal tussen de één en anderhalf uur. Gemiddeld vinden er zo’n vijf gesprekken plaats met tussenpozen van twee tot vier weken. De coaching duurt zo kort als kan en zo lang als nodig is. De effecten van de bijeenkomsten worden geëvalueerd met jou (en indien aanwezig de opdrachtgever).